Specialarbeten

På denna sida kommer jag kontinuerligt att posta uppdateringar och roliga byggen som konstrueras för kunder men även för eget bruk. Min mångåriga erfarenhet av racing & bankörning gör att jag titt som tätt får lite ”extra roliga” förfrågningar och därför bygger allt från säkerhetsburar till kompletta banracingbilar.

Denna sida är därför tänkt att verka som min egen lilla bilddagbok där andra bilnördar likt mig själv kontinuerligt kan återkomma och ta del av de senaste projekten och pågående specialarbeten.

Uppdaterad hemsida

Får äntligen lite tid att rätta till öppettiderna som stämt lite dåligt, snart även en direktlänk till internetbokningen.

En BMW E30 långloppsracing och en jaguar XKR vi plockade ner för färgbyte från blå till röd Puckleveratörsbussen till Lakersmatcherna som vi byggt Och projekt “Gul” som senare var med i bilsport

BMW E30 för banracing

Pågående projekt

BMW E36

BMW E36 Prepareras för att kunna köra bana men även laglig på gatan

BMW E36 Compact är Pontus kärra. Widebody och för tillfället en 328 motor i . Byggd för att köra lite banevent.

Kontakt

Hos Metronik hjälper vi dig med allt från den lilla clio´n till bromsarna på din ferrari!

Service – Reparationer av plåtskador – Felsökning och reparation av elfel – Bilvård – Montering av extrautrustning – Ombyggnad av fordon – Vi utför även svetsning i aluminium.

Metronik AB

Smedjegatan 49

352 46 VÄXJÖ

Måndag – Torsdag

07.30 – 16.30

Fredag

07.30-15.00

Lunchstängt

12.00-13.00

Lördagar Stängt

Söndagar Stängt